Onze
merken!

Onze
merken!

Onze merkenOnze merkenHouse of Beauty (1)

ASAP

#ASAP #AUSTRALIAN #GECONCENTREERD

Asap staat voor Australian Skin Active Product. Asap is het nummer 1 cosmeceutical merk van Australië. Dit houd in dat het merk is ontwikkeld voor artsen, huidtherapeuten en huidspecialisten. De producten van Asap zijn dan ook hoog geconcentreerd, hierdoor kunnen we super mooie resultaten gaan behalen met de huid. Asap is een Vegan product en dus vrij van parabenen, siliconen, parfum en sulfaten. De huidspecialist gaat met u een behandelplan aan om samen de weg naar een gezondere en mooiere huid te bereiken. Door het grote aanbod van verschillende behandelingen kunnen we voor elk huidtype en huidconditie geschikte behandelingen geven. Stoor je je aan je acne, rosacea of aan een litteken? Of merk je dat je huid uit balans is? Asap kan hier overal bij helpen.

Plaatje Sepai

Sepai

#SEPAI #UNIEK #SPANJE

Sepai is een uniek merk wat gebaseerd is op maar liefst 9 studies. Dit merk is in 2008 opgericht en komt uit Spanje. Sepai werkt op de 5 belangrijkste huidverouderingsprocessen. Je kunt de huid vergelijken met een gebouw, de fundering is de basis van iedere constructie. Is de fundering en daardoor de constructie zwak dan zal deze onvermijdelijk kwetsbaarder worden naarmate het ouder word. Sepai pakt uw huidprobleem bij de bron aan waardoor we aan de fundering werken. Hierdoor zal de huid weer veel steviger worden. De doelgerichte huidverzorging van Sepai werkt als een ‘personal trainer’ voor onze huid. Het zet de huidcellen aan tot optimale prestaties en stimuleert hen voor een verbeterde fundamentele huidstructuur. Sepai kan je customizen wat betekent dat je zelf met de specialist een product kan samenstellen naar jouw eigen eigen huidconditie en wensen.

Gezichtsbehandelingen by Sepai Producten bestellen

House of Beauty (2)

Esthederm

#ESTHEDERM #ZONBESCHERMING #UVLICHT

Institut Esthederm heeft 6 verschillende productlijnen die onze huid beschermen voor de zon en uv licht. De ideale zonbescherming voor onze huid die ervoor zorgt dat we op een gezonde en onschadelijke manier bruin gaan worden. Esthederm beschermt onze huid en tegelijkertijd leert hij onze huid zelf om een betere bescherming op te gaan bouwen voor de zon. Hierdoor blijft je huid gehydrateerd en ontstaat er een mooie, egale bruine tint.

revitalash

Revitalash

#REVITALASH #WIMPERS #SERUM

RevitaLash is een cosmetica merk dat ontwikkeld is door de Amerikaanse oogarts Dr. Brinkehoff. De wimpers van zijn vrouw waren door vele chemotherapieën breekbaar en beschadigd. Hierom besloot Dr. Brinkehoff samen met een aantal getalenteerde cosmetische wetenschappers verder onderzoek te doen naar dit probleem. Dit resulteerde in een wimperserum dat in staat is om wimpers voller, gezonder, sterker en langer te maken. Naast het succesvolle wimperserum zijn er nog diverse andere RevitaLash producten op de markt gekomen die zorgen voor zichtbare verandering aan je wimpers, wenkbrauwen en haar.

Producten bestellen

Merken

CND Shellac

#GELLAK #NAILS #NAILPOLISH

CND Shellac is het eerste merk gellak wat absoluut niet schadelijk is voor onze eigen nagels. Integendeel van kunstnagels. CND Shellac draagt als een gewone nagellak maar heeft het effect van gellak. Deze mooie glanzende nagellak blijft maar liefst twee weken zitten.

CND Shellac Manicure CND Shellac Pedicure

Plaatje Lycon

Lycon Wax

#HARSEN #WAX #LYCON

Lycon levert super mooie resultaten. Doordat de Lycon wax soorten natuurlijke en verzorgende eigenschappen bevatten is dit een wax soort die voor alle huidtypes gebruikt kan worden. Zelfs voor de meest gevoelige huiden. De lycon wax wordt gemaakt op basis van bijenwas, hierdoor is het heerlijk zacht en niet schadelijk voor onze huid. Haartjes vanaf 1 millimeter kunnen met deze hars al verwijderd worden. Hierdoor hoef je niet zo lang te wachten om je haartjes te laten groeien voordat je een wax afspraak maakt. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.

Waxen by Lycon

skeyndor

Skeyndor

#SKEYNDOR #BBCREAM #VOEDEND

De BB creams van Skeyndor zijn super fijn. Deze zijn namelijk niet alleen voor een egale bruine tint maar dit werkt ook gelijk wat voedend voor de huid. Deze BB creams bevatten een perfectionerende formule met hybride pigmenten. Deze bevat ook een spf 15. De Skeyndor BB-cream is geschikt voor alle huidtype en is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Producten bestellen

akileine

Akileïne

#AKILEINE #VET #PARABENEN

Akileïne producten leggen geen vetlaag op je huid maar hebben de eigenschap om snel door de huid te worden opgenomen, hierdoor loop je niet lang te glibberen omdat de crème zo vet blijft wat als zeer prettig wordt ervaren. Bovendien zijn de producten vrij van parabenen en irriterende stoffen. Dit merk wordt ook door specialisten gebruikt.

Producten bestellen

 

Volg ons ook via

onze socials!


 

Instagram Facebook LinkedIn Whatsapp

 

Volg ons ook via

onze socials!


 

Instagram Facebook LinkedIn Whatsapp

Afspraak maken

Neem contact op om een afspraak te maken.